Skip links

Υπηρεσίες

Τι παρέχουμε

Έκδοση κοινοχρήστων

Η έκδοση κοινοχρήστων αφορά τη διαχείριση και κατανομή των κοινών εξόδων σε πολυκατοικίες ή κτίρια με διάφορες ιδιοκτησίες.

Απολυμάνσεις

Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες απολύμανσης χρησιμοποιούν αποτελεσματικές μεθόδους για τον έλεγχο μολύνσεων. Χρησιμοποιούμε κορυφαία προϊόντα από επώνυμα brands.

Διαχείριση πολυκατοικιών

Ο στόχος είναι η αποτελεσματική λειτουργία του κτιρίου και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ενοίκων ή ιδιοκτητών. Εύκολη και αξιόπιστη διαδικασία.

Συντήρηση καυστήρων

Εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία τους, ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος ατυχημάτων και βοηθά στη μείωση της κατανάλωσης. Έλεγχος από εξειδικευμένο προσωπικό.

Καθαρισμοί πολυκατοικιών

Εξασφαλίστε υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον για τους κατοίκους, ενισχύοντας την αξία της πολυκατοικίας. Αξιόπιστοι συνεργάτες με πολλά χρόνια εμπειρίας.

Νόμικη κάλυψη

Για τη σωστή λειτουργία της οικοδομής καθώς και επίλυση των όποιων νομικών ζητημάτων ανακύπτουν. Οι έμπειροι νομικοί μας σύμβουλοι μπορούν να διευθετήσουν κάθε εξεζητημένο πρόβλημα.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Τεχνική κάλυψη.

Αποτελεσματική αποκατάσταση βλαβών - Ολοκληρωμένη τακτική συντήρηση των εγκαταστάσεων

Χρειάζεστε κάποια άλλη υπηρεσία; Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ ή τηλεφωνήστε μας

Έχετε κάποια ερώτηση;

  Επικοινωνία:

  2310 84.43.13

  Έκδοση κοινοχρήστων

  Έκδοση κοινοχρήστων

  Τι περιλαμβάνει η υπηρεσία έκδοσης κοινοχρήστων

  • Επιμερισμός των κοινόχρηστων δαπανών της πολυκατοικίας βάσει του πίνακα ποσοστών της πολυκατοικίας σύμφωνα με τον κανονισμό της πολυκατοικίας ή την ισχύουσα νομοθεσία.
  • Έκδοση δύο συγκεντρωτικών καταστάσεων με πλήρη ανάλυση των δαπανών συνολικά και ανά διαμέρισμα
  • Την έκδοση ειδοποιήσεων για κάθε διαμέρισμα με πλήρη ανάλυση των δαπανών και ειδικά για τις πολυκατοικίες με αυτόνομη θέρμανση (ωρομέτρηση, θερμιδομέτρηση, ογκομέτρηση) εμφανίζονται οι ενδείξεις (προηγούμενη, τελευταία, διαφορά), ακόμα δυνατότητα αναγραφής ημερήσιας είσπραξης.
  • Αποστολή της συγκεντρωτικής κατάστασης και των ειδοποιητηρίων στον εκάστοτε διαχειριστή, ο οποίος είναι αρμόδιος για την είσπραξη των κοινοχρήστων και πληρωμή των δαπανών
  ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

  Διαχείριση πολυκατοικιών

  Ποιό είναι το πολυτιμότερο αγαθό σήμερα; Ο χρόνος! Πόσο μάλλον αν πρέπει να διαθέσουμε χρόνο για τα προβλήματα της οικοδομης. Με την ολική διαχείριση πολυκατοικίας αναλαμβάνουμε ότι έχει να κάνει με την πολυκατοικία σας, δίνοντας χρόνο σε εσάς και τους αγαπημενους σας.

  Αναλαμβάνουμε εμείς

  Η ομάδα μας αναλαμβάνει πλήρως τη διαχείριση του κτιρίου σας. Στην ουσία γινόμαστε εμείς ο διαχειριστής σας.

  Αυτό σημαίνει ότι:

  • όλοι οι ένοικοι είναι σε απευθείας επαφή μαζί μας- για όποιο θέμα τυχόν προκύψει- 24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο
  • διευθετούμε τις οικονομικές υποχρεώσεις (λογαριασμοί, τήρηση βιβλίων κλπ)
  • υπολογίζουμε, εκδίδουμε, διανέμουμε και εισπράττουμε τα κοινόχρηστα
  • οργανώνουμε σε συνεννόηση με τους ενοίκους τακτικές συναντήσεις για ενημέρωση και λήψη αποφάσεων
  • επιβλέπουμε προσωπικά και επιτόπου την πολυκατοικία σας
  • αναλαμβάνουμε επισκευές και τεχνικές εργασίες

  και πιο συγκεκριμένα:

  Η σημασία της ανάθεσης καθηκόντων σε ειδικούς και η αξία του χρόνου που εξοικονομείται είναι καλά κατανοητή από τους ενοικιαστές.Όσον αφορά εμάς, γνωρίζουμε πόσο κρίσιμη είναι η εμπιστοσύνη, γι' αυτό και τηρούμε πολύ συγκεκριμένες διαδικασίες που εγγυώνται διαφάνεια: καταγράφουμε σχολαστικά κάθε λεπτομέρεια και τη θέτουμε στη διάθεσή σας- διατηρούμε φωτογραφικό αρχείο των μετρήσεων- και είμαστε πάντα διαθέσιμοι αν μας χρειαστείτε.Είναι αλήθεια ότι καθώς αυξάνεται ο φόρτος εργασίας όλων μειώνεται δραστικά ο ελεύθερος μας χρόνος. Ωστόσο, κάθε κτίριο χρειάζεται κάποιον να το διαχειρίζεται, να το συντηρεί και να χειρίζεται τα θέματα που είναι τελικά ζωτικής σημασίας για την ευημερία των ατόμων που ζουν και εργάζονται εκεί. Η ιδανική κατάσταση είναι η πλήρης ανάθεση της διαχείρισης στην Άλφα Διαχειριστική.

  Συχνές ερωτήσεις

  Περισσότερα

  Τεχνική κάλυψη

  Η καλή λειτουργία ενός κτηρίου προϋποθέτει όχι μόνο τη γρήγορη και αποτελεσματική αποκατάσταση βλαβών, αλλά και την ολοκληρωμένη τακτική συντήρηση των εγκαταστάσεων.

  Στην εταιρεία Αλφα Διαχειριστική, σε συνεργασία με υπεύθυνα συνεργεία και ειδικευμένους τεχνικούς, παρέχουμε τεχνική βοήθεια για οποιαδήποτε ανάγκη επισκευής ανακύψει.

  • Ηλεκτρολογικές εργασίες
  • Υδραυλικές εργασίες
  • Καθαρισμός κτηρίου
  • Απολυμάνσεις
  • Συντήρηση καυστήρα
  • Αλουμινοκατασκευές
  • Κλειδαριές
  • Αποφράξεις
  • Ελαιοχρωματισμοί
  • Στεγανοποιήσεις
  • Συντήρηση ανελκυστήρα

  Η εξόφληση γίνεται πάντοτε μετά το πέρας όλων των εργασιών που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ της εταιρείας μας και του διαχειριστή της πολυκατοικίας.

  Καθώς συνεργαζόμαστε με έμπειρους τεχνικούς οι οποίοι είναι πλήρως τεχνικά καταρτισμένοι, τηρείται πάντοτε το χρονικό διάστημα υλοποίησης που έχει συμφωνηθεί.

  Νομική Προστασία

  Νομική Προστασία

  Στην εποχή μας παρατηρείται συχνά το φαινόμενο οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας να αρνούνται να καταβάλουν τα κοινόχρηστα, ενώ υπάρχουν επιτακτικές ανάγκες για την πολυκατοικία, όπως η αγορά πετρελαίου και η αποκατάσταση ζημιών.

  Επιπλέον, πολλές φορές είναι απαραίτητη η δυναμική διεκδίκηση αποζημιώσεων από τρίτους, για τυχόν ζημιές στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας. Όλα αυτά δημιουργούν πονοκέφαλο στο διαχειριστή, αφού δε γνωρίζει ποιος είναι ο ορθότερος τρόπος να τα αντιμετωπίσει. Για αυτό το λόγο, είναι απαραίτητη η νομική προστασία.

  Η εταιρεία μας προσφέρει, εκτός των άλλων υπηρεσιών, την απαραίτητη νομική υποστήριξη για τη σωστή λειτουργία της οικοδομής, δηλαδή συμβουλές, διευκρινίσεις, καθώς και επίλυση των όποιων νομικών ζητημάτων ανακύψουν, από τον έμπειρο νομικό μας σύμβουλο.
  Έτσι, όλα τα προβλήματα λύνονται αποτελεσματικά, χωρίς περιττές αντιδικίες.

  Νομοθεσία

  Αναλυτικά
  Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
  Άνοιγμα
  Σύρετε